Beschermen

Gevelreiniging zorgt ervoor dat de gevel van uw woning of bedrijf er weer stralend uitziet, maar u wilt natuurlijk dat dit resultaat jarenlang zichtbaar blijft. Daarom is bescherming een vast onderdeel van onze dienstverlening.

Terug

Beschermen

Langdurige gevelbescherming

Gevelreiniging zorgt ervoor dat de gevel van uw woning of bedrijf er weer stralend uitziet. U wilt natuurlijk dat dit resultaat jarenlang zichtbaar blijft, daarom is bescherming een vast onderdeel van onze dienstverlening.

Impregneren/hydrofoberen

Uw huis laten reinigen voor een mooiere uitstraling is niet voldoende.Om het verhaal compleet te maken, raden wij u aan om uw huis te laten impregneren. Impregneren heeft meerdere voordelen o.a. het is waterafstotend, vochtafdrijvend  en energiebesparend. Voor elke gevel geven wij het juiste advies en de daarbij behorende garanties. SGU Services geeft tot 10 jaar garantie!

Nano-techniek

We maken daarvoor bijna altijd gebruik van coatings op basis nano-techniek. Daarmee kunnen zelfs verkleurde kunststoffen hun oorspronkelijke kleur terugkrijgen. Dergelijke coatings kunnen toegepast worden op diverse materialen, zoals glas en kunststof. Vuil hecht niet langer aan de ondergrond, waardoor het oppervlak gemakkelijk te reinigen is. Graffiti kan met een dergelijke coating definitief tot het verleden behoren.

Garantie en onderhoud: omdat we de beste methodes gebruiken en alle werkzaamheden worden uitgevoerd door deskundige en goed opgeleide specialisten, geven we op onze dienstverlening graag een garantie van zeven tot tien jaar. Uiteraard is goed onderhoud een voorwaarde, maar ook dat kunt u met een gerust hart aan ons overlaten.

Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek hoe uw gevel langdurig mooi blijft.

SGU Services nieuwsbrief

Blijf op de hoogte